KnaufKnauf

Oblikovanje z dekorativnimi ometi

Ljudje in njihov življenjski prostor

Že od nekdaj ljudje urejajo svoj življenjski prostor z ozirom na funkcionalnost, estetiko in identiteto. Visokokakovostni sistemi ometov iz Knaufa izpolnjujejo te želje z odlično kvaliteto obdelave, dolgo življenjsko dobo ter ekološkimi in ekonomskimi lastnostmi, ki dosegajo najvišje standarde.

Naprej

OBLIKOVANJE Z VISOKOKAKOVOSTNIMI SISTEMI OMETOV IZ KNAUFA

 

Z notranjimi, difuzno aktivnimi dekorativnimi ometi na čisti mineralni osnovi skrbi Knauf za dobro počutje in udobno bivalno klimo v prostorih.

Glede na  željeno strukturo in način nanosa izbirate med dvema izdelkoma:

  • Royal gotovi omet (Royal Fertigputz) s klasičnim načinom nanosa in markantno strukturo
  • Knauf Easyputz z enostavnim nanašanjem z valjčkom in fino strukturo

Vsi, ki imate radi barvite prostore, boste izdelavo površin poenostavili s Knauf Compact Colors – visokokoncentriranimi, neprašnimi barvnimi pigmenti, ki v kombinaciji z dekorativnimi ometi tvorijo številne lepe barvne tone. Na voljo je deset trendnih barv s stopnjevanjem od toplih terakota tonov (Cotto in Cafe au Lait) preko rumenih in zelenih do hladnih modrih tonov (Azurblau in Iceblau). Compact Colors vmešate v dekorativni omet v razmerju po vaši želji, premešate in barvni dekorativni omet je pripravljen.

 

Royal Fertigputz je gotovi omet čiste mineralne osnove, pripravljen za uporabo. S preko 40 % deležem čistih marmornih zrnc bo po posušitvi zablestel v bleščece belem tonu. Kot čisti mineralno omet ne vsebuje topil in konzervacijskih sredstev, poskrbi pa za udobno bivalno okolje. Je difuzijsko odprt za vodno paro, zračen in brez emisij.

 

Oblikovanje z enostavnim nanosom z valjčkom

Poleg enostavne obdelave Knauf Easyputz prepriča z visoko odpornostjo proti  obrabi. Manjše praske in odrgnine ostanejo praktično neopazne. Omet Easyputz je tako idealen za otroške sobe, hodnike in stopnišča. Tudi dobro oprijete tapete se lahko omečejo s tem ometom – za dvojni prihranek časa.

Easyputz je pripravljen za uporabo in se ga na steno preprosto nanese z valjčkom. Enostavneje ni mogoče!

Majhna količina – velik učinek

10 barvnih tonov odpre obilo barvnih nians in oblikovnih možnosti.

Barvnitoni Compact Colors
Barvni vzorec
(pri 18 g na 10 l ometa Easyputz)
Ime barve Barvni vzorec
(pri 18 g na 10 l ometa Easyputz)
Ime barve
Azurblau Azurblau Café au lait Café au lait
Himbeerrot Himbeerrrot Honiggelb Honiggelb
Mocca Mokka Pistaziengrün Pistaziengrün
Sand Sand Iceblau Iceblau
Zitronengelb Zitronengelb Cotto Cotto
Pozor: natančen prikaz barv je odvisen od mešalnega razmerja Compact Colors z ometom Easyputz, od strojne opreme vašega računalnika (grafične kartice in nastavitve monitorja) in lahko odstopa od originalnega tona.